Iordănescu, mesaj pentru Steaua şi Astra: "O să ne apărăm şansele până la final" - LOOKPLUS
Iordănescu, mesaj pentru Steaua şi Astra: „O să ne apărăm şansele până la final”

Iordănescu, mesaj pentru Steaua şi Astra: „O să ne apărăm şansele până la final”

Edi Iordănescu plânge după punctele pierdute în meciul cu Dinamo, în condiţiile în care gorjenii şi-au creat numeroase ocazii la poarta „câinilor” şi au jucat cu un om în plus din minutul 68. Tehnicianul Pandurilor susţine că echipa sa îşi va apăra corect şansele în partidele cu Astra şi Steaua.

„Ne-am dorit victoria şi am arătat determinare. Am avut doar câteva momente când nu ne-am sincronizat bine, dar meciul a fost la discreţia noastră. Ne îndepărtăm de locul 2, dar mai sunt 2 meciuri. Ţinem capul sus. O să dăm totul în următoarele 2 meciuri. O să jucăm la fel şi cu Steaua, dar şi cu Astra”, a transmis Iordănescu.

„Pentru mine nu a existat subiectul Steaua. Am aprecierea celor de la Steaua, mă bucur, dar nu există acest subiect. Nu vreau să comentez mai mult şi o să ne apărăm şansele până la final. Noi jucăm pentru noi. Pandurii joacă pentru Pandurii şi nu pentru altă echipă. Îmi doresc mereu să stau pe bancă şi nu numai împotriva Stelei. Vreau să termin pe bancă acest campionat şi să nu se mai spună că am un comportament necorespunzător. Trebuie să fim mai atenţi la ceea ce spunem şi nu mai vreau să insist”, a adăugat tehnicianul gorjenilor.

24 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: