Iordănescu l-a înţepat pe Stanciu: "Decari veritabili au fost Hagi şi Dobrin" - LOOKPLUS
Iordănescu l-a înţepat pe Stanciu: „Decari veritabili au fost Hagi şi Dobrin”

Iordănescu l-a înţepat pe Stanciu: „Decari veritabili au fost Hagi şi Dobrin”

Sursa foto: Fanatik.ro

Anghel Iordănescu s-a arătat mulţumit de prestaţia tricolorilor în faţa Spaniei. Selecţionerul e optimist că România va avea o evoluţie bună şi la EURO.

„Au jucat foarte bine din punct de vedere tactic, am reuşit să comprimăm echipa şi să ne creăm ocazii pe contraatac, asta a fost filosofia noastră. Ştiam că Spania va avea posesia, dar tranziţia pozitivă ne-a ieşit bine în multe momente. Remarc efortul depus de jucători şi inteligenţa noastră tactică. Stanciu a făcut o partidă bună, dar sunt şi alţi jucători de lăudat. Am jucat contra campioanei europene, este un rezultat care ne dă încredere. Del Bosque mi-a spus că se bucură că avem un teren bun. Poate la Bucureşti era şi mai bun, dar eu remarc aportul publicului şi le mulţumesc clujenilor. Lista pentru EURO rămâne deschisă, sper ca toţi să înţeleagă faptul că avem nevoie de potenţă fizică şi angajament”, a precizat Iordănescu la TVR.

Întrebat dacă Nicuşor Stanciu e noul decar al naţionalei, selecţionerul a replicat: „Pentru mine, decari veritabili au fost Gică Hagi şi Nicolae Dobrin!”.

 

27 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: