Iordănescu a găsit vinovații pentru eșecul cu Ucraina: "Au făcut greșeli nepermise!" - LOOKPLUS
Iordănescu a găsit vinovații pentru eșecul cu Ucraina: „Au făcut greșeli nepermise!”

Iordănescu a găsit vinovații pentru eșecul cu Ucraina: „Au făcut greșeli nepermise!”

România a pierdut cu 3-4 amicalul cu Ucraina, prestația tricolorilor lăsând de dorit în multe momente ale jocului. Anghel Iordănescu a explicat de ce elevii săi nu s-au ridicat la nivelul așteptat.

„A fost o primă repriză foarte bună, una în care am avut iniţiativa şi în care am controlat jocul, în care am reuşit să marcăm. Repriza a doua, ne-a scăpat de sub control. Foarte multe greşeli individuale, trei goluri făcute cadou adversarilor, efectiv ne-au pus la pământ psihologic”, a declarat selecţionerul.

„Una peste alta, trebuie să învăţăm din aceste greşeli. Nepermise şi pentru faptul că în repriza a doua au intrat relaxaţi, au crezut că jocul va fi la discreţia lor. Eu aş vrea să precizez că avem mai multe probleme, sunt mulţi jucători care nu au mediu de joc, care au avut probleme la echipele lor de club. Nu joacă! Mă refer la Torje, la Maxim… Sunt mulţi fotbaliști care nu au jocuri în picioare. E clar că ne e foarte greu să le dăm ritm de joc doar prin antrenament”, a adăugat Iordănescu.

29 mai 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: