Ionuț Rada a fost prezentat oficial la Bari. Ce număr va purta - LOOKPLUS
Ionuț Rada a fost prezentat oficial la Bari. Ce număr va purta

Ionuț Rada a fost prezentat oficial la Bari. Ce număr va purta

Ionuț Rada s-a despărțit de CFR Cluj, după cinci sezoane petrecute în Gruia. Fostul fundaș al ”vișiniilor” a fost prezentat oficial astăzi de Bari.

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani va evolua din retur în Serie B, la Bari. Detaliile transferului au fost puse la punct de fostul director executiv al CFR-ului, Răzvan Zamfir, care ocupă acum aceeași funcție la gruparea italiană. ”Sincer, îmi dau lacrimile când mă gândesc că o să plec de aici. Clujul a devenit casa mea, am petrecut ani frumoși aici, am câștigat trofee, am jucat în Champions League. Au fost momente superbe, au fost și clipe mai dificile, dar în mintea mea rămân amintirile frumoase”, spune Rada, într-un interviu acordat pentru Look TV înaintea plecării.

Ionuț Rada va purta numărul 6 la Bari și i-a fost garantat postul de titular. Înainte de a ajunge la CFR Cluj, fundașul oltean a mai evoluat la Universitatea Craiova, Rocar, Rapid, FC Național, Steaua, CS Otopeni, Al Nasr și Karlsruher. Rada a evoluat de două ori pentru echipa națională a României și a făcut parte și din reprezentativa Under 21.

19 ianuarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: