Ionuț Popa rămâne pe banca Timișoarei. Anunțul primarului Nicolae Robu - LOOKPLUS
Ionuț Popa rămâne pe banca Timișoarei. Anunțul primarului Nicolae Robu

Ionuț Popa rămâne pe banca Timișoarei. Anunțul primarului Nicolae Robu

Ionuț Popa a fost confirmat în funcția de antrenor principal al Politehnicii Timișoara, echipă pe care a salvat-o de la retrogradare pe ultima sută de metri. Bănățenii au câștigat barajul cu UTA Arad, cu scorul general de 5-2.

Deși tot mai multe voci susțineau că va fi înlocuit cu Vasile Miiruță, Ionuț Popa poate să stea liniștit. Primarul orașului de pe Bega a precizat că tehnicianul de 64 de ani va continua la Timișoara.

„Domnule Ionuţ Popa, aţi făcut treabă excelentă la Poli, cum am mai spus de nenumărate ori! Nu luaţi în seamă fabulaţiile unor minţi bolnave! Eu am încredere în dv. şi aşa, fără mustaţă! :)) Deci, aşa cum v-am spus, dv. veţi fi, în continuare, antrenor la ACS Poli! Fără mustaţă sau cu mustaţă, dacă o fi să vă crească la loc! :))”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

18 iunie 2017

Un comentariu To “Ionuț Popa rămâne pe banca Timișoarei. Anunțul primarului Nicolae Robu”

  1. Va oferim urgent munca pe internet: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: