Ionel Ganea, reacție incredibilă după eșecul României! "Mi-am propus să mă duc să fac o plângere la poliţie pentru viol" - LOOKPLUS
Ionel Ganea, reacție incredibilă după eșecul României! „Mi-am propus să mă duc să fac o plângere la poliţie pentru viol”

Ionel Ganea, reacție incredibilă după eșecul României! „Mi-am propus să mă duc să fac o plângere la poliţie pentru viol”

Ionel Ganea a dat de pământ cu naționala României după eșecul cu Polonia, scor 1-3. 

Tehnicianul a avut o reacție nervoasă la adresa lui Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

„Naţionala a dezămăgit pe toată lumea în meciul de la Varşovia. Azi mi-am propus să mă duc să fac o plângere la poliţie pentru viol. Lewandowski ne-a cam violat. E foarte trist. Cum, un fost ziarist, să vii tu să faci totul la echipa naţională? Nu e normal! Ai făcut o şcoală, dar n-ai dat cu piciorul în minge. Şi Ionuț Badea, pe cine a antrenat el? Burleanu are o singură vină, că a adus oameni care nu se pricep. Daum e pus doar de faţadă. Vorbeşte frumos şi e civilizat, dar e depăşit. Mai există în lumea fotbalului să stai pe bară 3 ani, să nu ai nicio treabă cu echipele naţionale şi pe urmă să fii adus selecționer? Întrebaţi-l pe Vochin cine să fie noul selecţioner. Dacă îl pune pe Ionuț Badea, ar trebui să ieşim toţi în stradă şi să-i dăm şuturi în fund până la Piteşti!”, a răbufnit Ganea, potrivit ProSport.

În urma eșecului cu Polonia, tricolorii mai păstrează doar șanse teoretice la calificarea la CM din Rusia.

12 iunie 2017

Un comentariu To “Ionel Ganea, reacție incredibilă după eșecul României! „Mi-am propus să mă duc să fac o plângere la poliţie pentru viol””

  1. Oferim lucru pe internet: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: