Ionel Ganea le dă ”ignore” suporterilor: ”Nu prea aș vrea să-i bag în seamă” - LOOKPLUS
Ionel Ganea le dă ”ignore” suporterilor: ”Nu prea aș vrea să-i bag în seamă”

Ionel Ganea le dă ”ignore” suporterilor: ”Nu prea aș vrea să-i bag în seamă”

Rapid a pierdut lamentabil derby-ul cu Dinamo, 0-3, chiar în Giulești, spre disperarea lui Ionel Ganea, care riscă să fie demis.

”Am început foarte bine meciul, din păcate nu am reușit să marcăm. Pe finalul primei reprize am primit gol, iar asta a dus la un dezechilibru. Și în repriza secundă am ratat o ocazie imensă, după care adversarul a marcat de două ori pe contraatac. Cred că scorul a fost mult prea mare”, a declarat Ganea, în exclusivitate pentru Look TV.

Acesta a explicat unde a pierdut Rapid acest meci. ”Eu cred că, în seara asta, noi am greșit. Nu am făcut marcajul foarte aproape de adversar, ei au marcat din faze fixe, iar noi nu am mai reușit să ne reechilibrăm și să ne facem jocul. Din ce am văzut eu, nu au fost destul de calmi și nu au avut răbdare la faza de construcție. Probabil că altul ar fi fost rezultatul dacă reușeam să înscriem”, a mai afirmat tehnicianul giuleștenilor.

Întrebat de reacția suporterilor, care i-au cerut în permanență demisia, Ionel Ganea s-a limitat la un răspuns mai degrabă diplomat: ”Nu prea aș vrea să-i bag în seamă, ce să fac? Nu am ce explicații să le dau lor, pentru că, părerea mea, ei foarte multe nu au făcut”. ”Ganezul” nu pare îngrijorat de o eventuală demitere și nici prea preocupat de ceea ce ar putea să gândească patronul Valerii Moraru. ”Mie nu are ce să-mi transmită domnul Moraru, le transmite la băieți”, a încheiat Ganea.

27 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: