Ioan Andone, out de la Dinamo! Cine va fi noul antrenor - LOOKPLUS
Ioan Andone, out de la Dinamo! Cine va fi noul antrenor

Ioan Andone, out de la Dinamo! Cine va fi noul antrenor

Umilința cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-4, este cu greu digerată de șefii lui Dinamo. Adrian Mutu vrea să-l dea afară pe Ioan Andone și încearcă să-l convingă și pe Ionuț Negoiță să renunțe la serviciile tehnicianului, în ciuda clauzei de reziliere a contractului în valoare de 150.000 de euro.

Săptămâna asta ar putea fi decisivă pentru Ioan Andone. Mutu vrea cu orice preț să-l înlocuiască pe „Fălcos” de la cârma lui Dinamo, echipă care nu impresionează sub comanda fostului tehnician al CFR-ului. Înfrângerea cu Gaz Metan l-a scos din minți pe „Briliant”, care a părăsit nervos stadionul din Mediaș, la 3-0 pentru ardeleni.

Mutu speră să-l convingă și pe Negoiță să-l dea afară pe Andone. Fostul internațional s-a gândit deja la un înlocuitor. În pole position se află Cosmin Contra, liber de contract după despărțirea de Alcorcon. „Guriță” are șanse mari să ajungă în Ștefan cel Mare, având în vedere relațiile sale bune cu Adi Mutu și trecutul său dinamovist. Contra a evoluat în peste 100 de meciuri în tricoul alb-roșu, în perioada 1996-1999. „Guriță” vrea și el să vină la Dinamo și așteaptă unda verde de la șefii „câinilor”.

6 decembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: