Injecție de moral! Steaua câștigă cu Pandurii și așteaptă duelul decisiv cu Villarreal - LOOKPLUS
Injecție de moral! Steaua câștigă cu Pandurii și așteaptă duelul decisiv cu Villarreal

Injecție de moral! Steaua câștigă cu Pandurii și așteaptă duelul decisiv cu Villarreal

Steaua a dat de pământ cu Pandurii, scor 3-1, și a revenit pe prima poziție în clasamentul Ligii 1 Orange, cu 37 de puncte.

Elevii lui Reghe au deschis scorul în minutul 20, prin Enache, care a finalizat la colțul lung, după o acțiune superbă a lui Man. Bucuria gazdelor nu a durat mult. Herea l-a învins pe Stăncioiu cu un șut pe centrul porții, după o gafă de proporții a lui Tamaș (’33)! De Amorim (’39) și Enache (’40) puteau să-i readucă pe steliști în avantaj, dar au fost lipsiți de precizie la finalizare.

„Roș-albaștrii” s-au descătușat în actul secund. Pintilii a dus scorul la 2-1, cu un șut sub bară (’51). La reluare, Momcilovic a fost lovit în careu de Brânzan, iar Cristi Balaj a arătat punctul cu var (’53). Enache a transformat lovitura de pedeapsă și a adus liniștea în tabăra echipei sale (’54).

Dennis Man a fost și el aproape de gol, însă a nimerit bara transversală, după un contraatac-fulger al steliștilor (’69). De Amorim a vrut și el să înscrie, dar Stanca s-a opus (’72). Vicecampionii nu au presat pe final de meci, mulțumindu-se să conserve rezultatul de pe tabelă.

Pentru steliști urmează duelul de joi, de la ora 18:00, cu Villarreal, meci decisiv în vederea calificării în primăvara europeană!

4 decembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: