Inevitabilul s-a produs! "Nu mai continuăm, vom anunţa FRF-ul!" - LOOKPLUS
Inevitabilul s-a produs! „Nu mai continuăm, vom anunţa FRF-ul!”

Inevitabilul s-a produs! „Nu mai continuăm, vom anunţa FRF-ul!”

Situaţie fără precedent în fotbalul românesc. Liga secundă va rămâne fără încă o echipă, după ce FC Berceni se va retrage din campionat.

Ilfovenii nu s-au prezentat la ultimul meci din campionat, cu Dunărea Călăraşi, şi sunt decişi să arunce prosopul. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele echipei, Paul Terteleac. „E capătul drumului la Berceni. Mai mult ca sigur nu se va mai merge mai departe! Vom înştiinţa FRF-ul. Nu e nici primul şi nici ultimul club care dispare. Jucătorii nu au mai avut răbdare, aveau o lună restanţă, dar cei care ţin clubul au refuzat să mai achite salariul pentru că nu s-au înregistrat rezultatele aşteptate. Vor fi jucători liberi”, a declarat oficialul la radio Sport Total FM.

Sistemul cu o singură serie în liga secundă se dovedeşte falimentar şi rămâne de văzut câte echipe vor trece linia de finish la finalul sezonului.

13 noiembrie 2016

Un comentariu To “Inevitabilul s-a produs! „Nu mai continuăm, vom anunţa FRF-ul!””

  1. Chiar nu inteleg aceste experimente cu Liga 2 din ultimii 25 de ani. Inainte de 1990 era simplu si eficient: 3 serii in Liga 2 (Divizia B), aranjate geografic (Transilvania, Moldova si Muntenia). Deplasari rezonabile, retrogradeaza 3 din Liga 1, promoveaza 3 din Liga 2. Si cu asta basta ! Da’ nuuuuu, noi trebuie sa inventam apa calda ! Cine pu.la mea are bani sa se deplaseze de la Resita la Suceava si de la Satu Mare la Calarasi ???

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: