Incidente la Cluj? Fanii CFR reclamă că au fost agresați de U-iști - LOOKPLUS
Incidente la Cluj? Fanii CFR reclamă că au fost agresați de U-iști

Incidente la Cluj? Fanii CFR reclamă că au fost agresați de U-iști

Partida din această seară, din returul semifinalei Cupei României, dintre Universitatea și CFR Cluj, a început încă din afara gazonului. După ce fanii „feroviari” au încercat să-și achiziționeze bilete în sectoare care nu le erau rezervate, aceștia susțin că au fost agresați de fani ai „alb-negrilor”.

Fanii CFR-ului reclamă nereguli în ceea ce privește vânzarea biletelor pentru partida din această seară, cu Universitatea. Aceștia au acuzat dur faptul că fanii „alb-negrilor” au stat la pândă la casele de bilete pentru a vedea unde-și achiziționează „vișiniii” biletele. De asemenea, reclamă că ar fi fost bruscați atunci când încercau să-și achiziționeze tichete. Mai jos, comunicatul integral remis de Peluza Vișinie:

„Din cauza mârlăniei unor persoane care pătează imaginea orașului Cluj-Napoca și implicit imaginea clubului Universitatea, suporterii CFR Cluj au fost împiedicați să-și procure tichete de intrare la meciul din Cupa României de către conducerea clubului Universitatea în complicitate cu așa-zișii suporteri ai clubului care se auto-intitulează “echipa-fanion a Clujului”. Mai precis, în cursul zilei de marți, 31 martie 2015, toți suporterii CFR care au încercat să-și cumpere bilete pentru meciul de miercuri au fost împiedicați de angajații clubului gazdă care au refuzat să elibereze tichete în sectoarele 2F și 2E ale tribunei 1 din cauza faptului că nu au primit acordul unor persoane presupuse a fi “suporteri” ai clubului Universitatea.

Mai mult, unii dintre fanii CFR au fost bruscați sau loviți de “civilizații” studenți, suporteri ai universității, care au stat la casele de bilete întreaga zi, din lipsă de ocupație. Peluza Vișinie își exprimă în mod public dezamăgirea față de Federația Română de Fotbal, care și-a arătat indiferența în acest caz și nu a oprit discriminarea făcută de conducerea clubului Universitatea.

Menționăm că, indiferent de prețul biletelor de la meciurile desfășurate pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu la partidele dintre CFR și Universitatea, nu a fost făcută niciun fel de discriminare între suporteri, prețurile biletelor nefiind niciodată mai mici pentru gazde în defavoarea oaspeților. Totodată, facem un apel și către Oficiul pentru Protecția Consumatorului să analizeze și să ia măsurile necesare contra acestui abuz comis de către conducerea clubului Universitatea.
În final, ne adresăm suporterilor CFR:
1. Având în vedere incidentele de marți și în semn de protest față de prețul stabilit pentru oaspeți,
Peluza Vișinie a decis achiziționarea a 100 de bilete în peluza 2, la prețul de 200 de lei
2. Toți suporterii CFR care și-au achiziționat bilete în orice sector a stadionului Cluj Arena sau vor face acest lucru în cursul zilei de azi sunt rugați să vină cât mai aproape de peluza 2, respectiv în
sectorul 2F din tribuna 1 și în sectorul 2M1 din tribuna 2
3. Întâlnirea suporterilor care vor merge pe Cluj Arena (indiferent în ce zonă a stadionului dețin biletul de meci) are loc la ora 18 în Gruia, la stadionul Dr. Constantin Rădulescu
Vom fi prezenți la meci, ca de obicei! Luptă CFR”.

1 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: