Începe nebunia! Suprizele lui Rădoi și Petrescu pentru Supercupa României. Echipele de start - LOOKPLUS
Începe nebunia! Suprizele lui Rădoi și Petrescu pentru Supercupa României. Echipele de start

Începe nebunia! Suprizele lui Rădoi și Petrescu pentru Supercupa României. Echipele de start

Sezonul 2015/2016 debutează oficial în această seară, cu Supercupa României. Steaua și ASA Târgu Mureș, care s-au duelat până în ultima etapă pentru titlu, se vor întâlni la Constanța, pe Stadionul „Farul”.

Totul este pregătit pentru primul meci oficial al sezonului. Chiar dacă se confruntă cu mari probleme, Dan Petrescu va reuși să alinieze o echipă competitivă, care să facă totul pentru a se impune în fața campioanei. Tehnicianul va pleca imediat după acest meci în China, dar își dorește cu orice preț să pună mâna pe trofeu.

Golanski, Marius Constantin, Velayos, Brandan și Varga, toți aduși în intersezon, vor fi titulari la Constanța. De partea cealaltă, Mirel Rădoi va miza pe omogenitate și va trimite în teren o echipă care nu are în componență niciun fotbalist transferat în această pauză competițională. Singurul absent important al „roș-albaștrilor” este Alcenat, plecat la echipa națională a statului Haiti.

Echipele de start pregătite de cei doi antrenori:

Steaua: Niţă – Papp, Tamaş, Varela, Guilherme – Breeveld, I. Neagu – N. Stanciu, Chipciu, G. Iancu – Ţucudean
Antrenor: Mirel Rădoi

ASA Târgu Mureș: Stăncioiu – Golanski, M. Constantin, Fl. Bejan, Velayos – G. Mureșan, Brandan – Hanca, Gorobsov, D. Varga – M. Axente
Antrenor: Dan Petrescu

8 iulie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: