Ilie Năstase, chestionat de englezi: "Nu mă mai duc. Am alte lucruri de făcut" - LOOKPLUS
Ilie Năstase, chestionat de englezi: „Nu mă mai duc. Am alte lucruri de făcut”

Ilie Năstase, chestionat de englezi: „Nu mă mai duc. Am alte lucruri de făcut”

Ilie Năstase a fost pus la zid după scandalurile pe care le-a provocat în ultima perioadă. „Nasty” a făcut o declarație rasistă la adresa copilului nenăscut al Serenei Williams și le-a adresat injurii tenismenelor, dar și presei britanice la meciul de Fed Cup câștigat de România cu 3-2 în fața Marii Britanii.

Năstase a acordat un interviu în presa din Anglia, în care a vorbit despre cele două mari scandaluri în care a fost implicat.

„Englezii au considerat că a fost un comentariu rasist și toată lumea a preluat informația exact așa. Românii nu cred că e un cuvânt cu tentă rasistă. Singura persoană care se poate supăra este, probabil, Serena, dar nu voi, oamenii din Anglia”, a declarat fostul mare tenismen pentru BBC.

Năstase a subliniat faptul că va renunța să fie căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup a României dacă va primi o suspendare drastică din partea ITF.

„Dacă nu am voie să stau pe scaun, nu mă mai duc. Am alte lucruri de făcut, am multe afaceri. Tocmai le-am zis același lucru celor de la Federația Română de Tenis. Am venit pentru fete, ele mă vor pe scaun. Am 71 de ani, am fost numărul unu în lume. Aș vrea să văd câți alți fosți lideri mondiali merg să vadă un meci de fete. Aș vrea să văd acea persoană. Nu primesc bani, nu primesc nimic. Câți jucători ar face asta? Și ei vor să mă suspende!”, a răbufnit „Nasty”.

29 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: