“Il Luce”, la sosirea în Cluj: „Aici mereu m-am simţit foarte bine” (VIDEO) - LOOKPLUS
“Il Luce”, la sosirea în Cluj: „Aici mereu m-am simţit foarte bine” (VIDEO)

“Il Luce”, la sosirea în Cluj: „Aici mereu m-am simţit foarte bine” (VIDEO)

Mircea Lucescu a aterizat astăzi, în jurul orei 11.00, la Cluj-Napoca, unde echipa sa, Sahtior Donetsk, va susţine două partide de verificare. CFR şi Universitatea vor fi adversarele ucrainenilor.

“Întotdeauna la Cluj m-am simţit foarte bine, indiferent cu ce echipă am venit, Dinamo, Rapid sau echipa naţională. Stadionul întotdeauna a fost plin, suporterii extrem de spectaculoşi în intervenţiile lor. Pe urmă unii au devenit şi chiar mai agresivi, dar să sperăm că nu va fi cazul în aceste două meciuri”, a spus „Il Luce”.

Lucescu a adus la Cluj o mare parte dintre vedetele pe care le are gruparea patronată de Rinat Akhmetov. Printre numele pe care le vor putea vedea clujenii la lucru se numără Douglas Costa, Alex Teixeira, Fred sau Ilsinho.

„Aveam nevoie de două partide în perioada asta de întrerupere pentru că jucătorii noştri brazilieni au rămas toţi la echipă, n-a mai plecat niciunul. Sigur, ucrainenii sunt cu echipa naţională şi doar Srna a mai rămas dintre ceilalţi trei”, a mai spus reputatul tehnician.

5 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *