Iaşiul reintră în lupta pentru play-off. Napoli, învingător în duelul cu Pustai - LOOKPLUS
Iaşiul reintră în lupta pentru play-off. Napoli, învingător în duelul cu Pustai

Iaşiul reintră în lupta pentru play-off. Napoli, învingător în duelul cu Pustai

CSMS Iaşi s-a apropiat la doar un singur punct de ultimul loc care asigură prezenţa în play-off, graţie victoriei obţinute în faţa lui FC Botoşani, scor 1-0.

Bordeianu a avut prima şansă de a deschide scorul, dar şutul său uşor deviat a trecut pe lângă poartă (‘4). Popovici putea şi el să marcheze, însă execuţia sa a fost respinsă de pe linia porţii de un fundaş advers (’23). Gazdele şi-au creat prima ocazie abia în minutul 29, când Bole a tras puţin alături după o acţiune personală. Fotbalistul maghiar a avut golul în bocanc şi pe finalul primei reprize, dar Pleşca s-a opus şutului său (’37). Ieşenii au dat lovitura în minutul 44, prin Vasile Gheorghe, care a reluat în plasă mingea expediată în bară de Enescu.

Botoşaniul a forţat golul egalării în actul secund, dar Bordeianu (’55) şi Fulop (’62) au fost lipsiţi de inspiraţie la finalizare. Trupa lui Napoli a replicat prin Mihalache, a cărui reluare din voleu a fost blocată de Pleşca (’64). Goalkeeper-ul oaspeţilor a intervenit salvator şi la şuturile lui Vasile Gheorghe (’70) şi Onduku (’71). Nu a contat însă. CSMS Iaşi a câştigat cu 1-0 şi continuă să spere la o prezenţă în play-off.

29 noiembrie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: