I-au stricat aniversarea! Dinamo, zdrobită de Astra chiar de ziua lui Dănciulescu! (VIDEO) - LOOKPLUS
I-au stricat aniversarea! Dinamo, zdrobită de Astra chiar de ziua lui Dănciulescu! (VIDEO)

I-au stricat aniversarea! Dinamo, zdrobită de Astra chiar de ziua lui Dănciulescu! (VIDEO)

Astra a făcut instrucție cu Dinamo! Giurgiuvenii s-au impus cu 6-1 și i-au stricat fiesta lui Ionel Dănciulescu, care și-a serbat astăzi ziua de naștere. Fostul atacant al „câinilor” a împlinit 38 de ani.

Astra s-a distrat cu trupa din Ștefan cel Mare. Elevii lui Oleg Protasov au început furibund partida de la Giurgiu. Alibec putea deschide scorul în minutul 5, dar a reluat mult peste din vole, dintr-o poziție ideală. La reluare, gazdele au putut primi un cadou nesperat din partea rivalilor, Cordoș fiind foarte aproape de un autogol de cascadorii râsului (’13). Cel care a spart gheața a fost Budescu. Nemarcat în careu, atacantul a reluat în plasă din doar câțiva metri, golul fiind vehement contestat de dinamoviști (’16).

„Câinii” nu au apucat să-și revină că Seto a dus scorul la 2-0 după nici 4 minute! Cel mai frumos gol l-a reușit însă De Amorim. Brazilianul a expediat o torpilă de la peste 20 de metri, spre deliciul fanilor giurgiuveni (’30). „Astralii” nu și-au potolit însă setea de goluri! Oros și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor spre finalul primei reprize, după ce a punctat cu capul de la 8 metri (’36).

Dinamoviștii au dat semne de revenire în actul secund. Alexe a semnat prima ocazie a echipei sale în minutul 61, când l-a întins serios pe Lung Jr. cu o lovitură de cap trimisă la colțul lung. A fost doar un foc de paie. „Astralii” și-au continuat recitalul la Giurgiu. Dacă în prima instanță a ratat singur cu Marc, Alibec și-a luat revanșa după doar câteva secvențe de joc. Fostul jucător al Interului l-a executat pe goalkeeper-ul oaspeților cu un șut violent din interiorul careului (’69).

Trupa lui Dănciulescu a reușit totuși să marcheze golul de onoare. Silviu Lung Jr. a greșit lamentabil în fața lui Bilinski, căruia i-a permis să înscrie al optulea său gol în acest sezon (’70). Cireașa de pe tort a fost pusă de Ben Youssef. Tunisianul a stabilit scorul final, 6-1, dintr-un penalty obținut de Morais (’73).

O seară neagră pentru Dănciulescu & compania, dar una magică pentru trupa lui Oleg Protasov!

6 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: