I-au semnat sentința lui Grozavu! FC Botoșani - Pandurii 0-2 - LOOKPLUS
I-au semnat sentința lui Grozavu! FC Botoșani – Pandurii 0-2

I-au semnat sentința lui Grozavu! FC Botoșani – Pandurii 0-2

Pandurii a câștigat cu 2-0 pe terenul Botoșaniului și a urcat pe locul 5 în clasament, cu 12 puncte după 8 etape. Eșecul în fața gorjenilor i-ar putea fi fatal lui Leo Grozavu. Nemulțumiți de jocul echipei, fanii moldoveni i-au cerut demisia tehnicianului, la finalul partidei.

Moldovenii au început furtunos partida. Dan Roman putea deschide scorul încă din minutul 3, însă lovitura sa de cap a fost scoasă in extremis de Stanca, în corner. Oaspeții au replicat abia spre jumătatea primei reprize. Gorjenii au solicitat un penalty după un duel între Acsinte și Ciucur, dar centralul partidei a lăsat jocul să continue (’20). Elevii lui Edi Iordănescu au reușit totuși să înscrie în poarta adversă, prin Hora, care a marcat cu latul din doar câțiva metri (’36). În faza imediat următoare, Momcilovic a fost aproape de 2-0, însă Iliev nu s-a lăsat păcălit de execuția în forță a sârbului (’39).

Conduși cu 1-0, jucătorii echipei gazde au ieșit mai motivați de la cabine. Cabrera a avut șansa egalării în minutul 51, dar șutul său de la 22 de metri a ocolit de puțin buturile oaspeților. Au urmat momente tensionate pe teren. Mrzljak a primit doar cartonașul galben pentru un fault foarte dur asupra lui Acsinte, care nu a mai putut continua partida (’65). Fundașul a fost dus de urgență la spital pentru mai multe investigații.

Gorjenii au cerut un nou penalty pe final de meci, la o pătrundere în careu a lui Roman, dar arbitrul Iulian Dima a decis să-i acorde atacantului cartonașul galben pentru simulare. Vârful Pandurilor și-a luat revanșa în prelungiri, când a stabilit scorul final, după o greșeală a apărării adverse.

După încheierea partidei, Dan Roman a fost la un pas să se ia la bătaie cu suporterii moldoveni. Atacantul a fost cu greu calmat de colegii săi.

22 august 2015

Un comentariu To “I-au semnat sentința lui Grozavu! FC Botoșani – Pandurii 0-2”

  1. Bani reali pe internet! Fara nicio experienta, fara nicio calificare, poti incepe acum acest minunat program care iti aduce bani reali pe internet, in timpul tau liber sau oricand doresti! Lucrezi de acasa si indeplinesti doar cateva operatiuni foarte simple. Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: bear_grizzly28@yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: