I-a dat "ignore"! Moraru explică de ce l-a ales pe Bergodi în detrimentul lui Șumudică - LOOKPLUS
I-a dat „ignore”! Moraru explică de ce l-a ales pe Bergodi în detrimentul lui Șumudică

I-a dat „ignore”! Moraru explică de ce l-a ales pe Bergodi în detrimentul lui Șumudică

Valerii Moraru a explicat de ce a ales să-l demită pe Cristi Pustai și să-l instaleze pe banca tehnică a Rapidului pe Cristiano Bergodi.

„Era nevoie de un șoc la echipă. Nu era o decizie ușoară, am avut o relație bună, sănătoasă, am colaborat bine cu domnul Pustai și cu echipa tehnică. Sunt mulțumit, dar cineva trebuia să-și asume responsabilitatea și am decis să o fac eu. Am făcut un efort financiar mare, pentru că vrem să salvăm această echipă. Dacă undeva nu merge bine, cineva trebuie să plece. Asta e soarta antrenorilor”, a explicat Moraru. „Am analizat situația, i-am propus rezilierea contactului. Îi vom plăti toate salariile, dumnealui nu ne-a cerut nimic. Am rămas prieteni”, a adăugat patronul giuleștenilor.

„Bergodi se potrivește mai bine Rapidului”

Omul de afaceri a dezvăluit de ce au picat negocierile cu Marius Șumudică. „Domnul Bergodi, ca și noi, înțelege ce înseamnă Rapidul. A mai fost antrenor aici, a avut și succese. Încercăm de astăzi să îmbunătățim lucrurile pentru a ne salva. Am avut o discuție cu Șumudică, un antrenor foarte bun, dar consultându-mă cu alți oameni și ținând cont și de jucătorii pe care îi avem în lot, am considerat că mai mult se potrivește Bergodi. Vom face tot posibilul să salvăm Rapidul. Trecem peste emoții, peste obstacole pentru a ne atinge obiectivul”, a precizat Moraru.

15 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: