I-a ars la bani! Măsură incredibilă luată de Gigi Becali. Jucătorii sunt șocați - LOOKPLUS
I-a ars la bani! Măsură incredibilă luată de Gigi Becali. Jucătorii sunt șocați

I-a ars la bani! Măsură incredibilă luată de Gigi Becali. Jucătorii sunt șocați

Fotbaliștii Stelei au avut parte de o surpriză neplăcută atunci când au mers la bancomate să-și ridice banii promiși din prime. Dacă la începutul sezonului s-a stabilit ca fiecare victorie să fie răsplătită cu 2500 de euro de jucător, Becali a decis să scadă suma.

Jucătorii Stelei mai aveau de încasat banii pentru zece victorii. Becali le promisese la începutul stagiunii că fiecare fotbalist primește 2.500 de euro pentru o victorie, dar asta numai în cazul în care echipa câștigă campionatul. Acest lucru s-a și întâmplat, dar patronul nu s-a mai ținut de cuvânt.

Conform prosport.ro, jucătorii au fost șocați să observe că li s-au scăzut aceste prime cu 500 de euro de persoană și astfel fiecare a încasat doar 20.000 de euro, în loc de 25.000. „Nu înţelegem de ce a făcut acest gest, după un sezon pe care l-am terminat foarte bine. Să te bucuri că nu-i dai fotbalistului tău 500 de euro pe meci e dezamăgitor. Nu ne aşteptam să fie aşa chitros”, a declarat unul dintre jucători, pentru sursa citată.

12 iunie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: