Happy-end în ”telenovela Victor Pițurcă”? Arabii anunță că selecționerul a bătut palma cu Al Ittihad - LOOKPLUS
Happy-end în ”telenovela Victor Pițurcă”? Arabii anunță că selecționerul a bătut palma cu Al Ittihad

Happy-end în ”telenovela Victor Pițurcă”? Arabii anunță că selecționerul a bătut palma cu Al Ittihad

Presa din Arabia Saudită susține că Victor Pițurcă s-a înțeles cu șeicii de la Al Ittihad și va prelua echipa din 17 octombrie.

Victor Pițurcă se va despărți curând de echipa națională, dacă informațiile publicate în presa saudită sunt corecte! Potrivit celor de la al-madina.com, selecționerul s-a înțeles cu șefii lui Al Ittihad și urmează să semneze un contract chiar zilele următoare. Conform aceleiași surse, arabii sunt de acord să plătească și clauza lui Pițurcă, 700.000 de euro, pentru ca acesta să preia postul de antrenor până pe 17 octombrie. ”Satana” ar urma să aibă un salariu de două milioane de euro și va avea ca obiectiv câștigarea titlului.

Victor Pițurcă s-a mai aflat aproape de Al Ittihad în urmă cu doar câteva săptămâni, însă negocierile nu s-au mai concretizat. Principala piedică a reprezentat-o chiar clauza selecționerului, pe care arabii au refuzat să o plătească. Mai mult, saudiții au anunțat atunci că s-au răzgândit și s-au reorientat spre un alt antrenor, fără a da niciun nume.

24 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: