Halep, la un meci de cea mai bună performanță la US Open. Adversara sa a avut o copilărie înspăimântătoare - LOOKPLUS
Halep, la un meci de cea mai bună performanță la US Open. Adversara sa a avut o copilărie înspăimântătoare

Halep, la un meci de cea mai bună performanță la US Open. Adversara sa a avut o copilărie înspăimântătoare

Simona Halep este la un singur meci de cea mai bună performanță personală la US Open. Românca, numărul 2 mondial, o va întâlni în această seară, după ora 20.00, pe Mirjana Lucic – Baroni, pentru calificarea în optimile de finală.

Adversara din această seară a Simonei a avut o copilărie pur și simplu halucinantă. Într-un interviu acordat publicației bleacherreport, croata a făcut dezvăluiri incredibile despre felul în care a crescut. A fost o junioare extrem de talentată, care a câștigat US Openul la numai 14 ani și toată lumea îi prevedea o carieră extraordinară. Nu avea însă să fie așa, din cauza tatălui său, Marinko, un alcoolic care o agresa fizic, fără niciun motiv.

“Aveam cinci ani și țin minte perfect cum m-a lovit cu pumnul în nas și sângeram prin toată casa. A fost primul șoc, din care nu mi-am revenit, dar apoi au venit și altele”, a povestit croata, acum în vârstă de 32 de ani, pentru publicația citată. A urmat o bătaie pe durata a 40 de minute în cadă, după o semifinală pierdută la Milano, dar și multe altele.

A reușit să fugă în America în 1998 alături de mama și frații săi, dar în 2003 a fost nevoită să renunțe la tenis, din cauza dificultăților financiare. A reînceput în 2010, iar printre reușitele sale recente este victoria în fața Garbienei Muguruza, una dintre noile senzații ale tenisului feminin.

29 august 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: