Halep, după finala pierdută la Roland Garros: "Sunt tristă. Este o zi grea, dar hai să continuăm și să credem!" - LOOKPLUS
Halep, după finala pierdută la Roland Garros: „Sunt tristă. Este o zi grea, dar hai să continuăm și să credem!”

Halep, după finala pierdută la Roland Garros: „Sunt tristă. Este o zi grea, dar hai să continuăm și să credem!”

Favorită clară în fața Jelenei ostapenko, Simona Halep a pierdut însă finala de la Roland Garros, ratând astfel șansa de a cuceri în premieră un turneu de Grand Slam.

Ostapenko s-a impus cu 4-6, 6-4, 6-3, după două ore de joc, deși românca a avut 3-0 și 3-1 în seturile doi și trei.

„Sunt tristă pentru că nu am putut câştiga. Mi-e stomacul greu din cauza emoţiilor, dar sper că voi reuşi să câştig aici, pe viitor. Este visul meu! Este o zi grea, pentru că nu am câştigat, dar hai să continuăm şi să credem… Felicitări, Jelena, pentru tot ce ai făcut în acest turneu. Bucură-te, fii fericită, pentru că eşti ca un copil! Vă mulţumesc că aţi venit la meciurile mele. M-am simţit bine jucând aici. A fost un turneu bun pentru mine, vă mulţumesc mult pentru că aţi venit şi m-aţi susţinut”, a declarat Simona la ceremonia de premiere.

10 iunie 2017

Un comentariu To “Halep, după finala pierdută la Roland Garros: „Sunt tristă. Este o zi grea, dar hai să continuăm și să credem!””

  1. Va oferim urgent lucru online: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: