Halep are lumea la picioarele sale! "A declanșat o adevărată Simania în timpul meciurilor" - LOOKPLUS
Halep are lumea la picioarele sale! „A declanșat o adevărată Simania în timpul meciurilor”

Halep are lumea la picioarele sale! „A declanșat o adevărată Simania în timpul meciurilor”

Simona Halep are lumea la picioarele sale. Numărul 3 mondial i-a cucerit pe iubitorii tenisului, care o încurajează la toate turneele la care participă.

Suporterii români sunt mereu alături de Simona Halep. Fanii tenismenei creează de fiecare dată o atmosferă incendiară la meciurile la care participă jucătoarea din Constanța. Fanatismul suporterilor nu a trecut neobservat. Site-ul tennis.com a alocat un spațiu larg simpatizanților Simonei. „Oriunde merge Halep, indiferent de adversar, o scandare se aude de la începutul meciului şi până la final: Si-mo-na… Si-mo-na… Si… mo…na. Mulţi dintre suporterii ei flutură steaguri româneşti. Dar toţi spectatorii au tendinţa de a fi atraşi în această adevărată „Simania” în timpul meciurilor. Se întâmplă de fiecare dată”, scrie tennis.com.

„Sunt foarte mulţi oameni în tribune şi este extraordinar să-ţi auzi numele strigat în toate momentele importante ale meciurilor. Este bine să ai fani care să te încurajeze peste tot. Sunt conştientă că vin să mă vadă pe mine”, a declarat Halep după semifinala pierdută la Miami în fața Serenei Williams.

22 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: