Hagi, şocat de pedeapsa primită de Şeroni! „E riscul meseriei!” - LOOKPLUS
Hagi, şocat de pedeapsa primită de Şeroni! „E riscul meseriei!”

Hagi, şocat de pedeapsa primită de Şeroni! „E riscul meseriei!”

Gică Hagi a contestat decizia Comisiei de Recurs, care a menținut suspendarea de 16 etape a fotbalistului de la Viitorul, Alin Şeroni, cel care i-a rupt piciorul lui Nicuşor Bancu de la CS U Craiova.

Această nouă decizie a Comisiei de Recurs vine la doar câteva zile, după ce aceiaşi membri au șters cu buretele cele 16 etape de suspendare lui Gabi Mureşan. Gheorghe Hagi, managerul celor de la Viitorul, nu a rămas impasibil la această hotărâre şi a reacţionat vehement.

„Din punctul meu de vedere, 16 etape pentru Șeroni sunt foarte multe. Întotdeauna, când cineva greșește, trebuie să fie pedepsit dacă are intenție. Mi-e foarte greu să cred că un jucător intră în teren cu ideea de a face rău cuiva. În fotbal, e riscul meseriei, e un sport de contact, se mai ajunge și la accidente grave, dar Șeroni n-a avut absolut nicio intenție de a-i face rău. Dacă la proba video se vede răutatea, e normal să fie pedepsit, nu ai cum să tolerezi așa ceva, dar numărul etapelor de suspendare pe care Șeroni le-a primit e foarte mare” , a declarat Hagi astăzi în cadrul unei conferinţe de presă.

Nicuşor Bancu (21 de ani) a fost accidentat grav de Alin Şeroni, în partida din optimile Cupei României dintre Viitorul şi CS U Craiova. Bancu a suferit o intervenţie chirurgicală în urma verdictului de dublă fractură de tibie şi peroneu.

20 noiembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: