Hagi și-a asumat noua funcție la Viitorul: ”Voi sta pe bancă la următoarele meciuri” - LOOKPLUS
Hagi și-a asumat noua funcție la Viitorul: ”Voi sta pe bancă la următoarele meciuri”

Hagi și-a asumat noua funcție la Viitorul: ”Voi sta pe bancă la următoarele meciuri”

Gică Hagi a confirmat faptul că va sta pe banca celor de la Viitorul în următoarele meciuri, pentru a le insufla jucătorilor săi mai mult curaj. Prin această mutare, ”Regele” revine practic în antrenorat chiar la cârma echipei pe care o patronează.

Viitorul lui Gică Hagi a obținut prima victorie în acest sezon, 2-0 cu Ceahlăul, într-un meci plin de evenimente. Ambele echipe au terminat partida în 10, după ce arbitrul Alexandru Tudor a scos de două ori cartonașul roșu. La finalul meciului, ”Regele Hagi” și-a felicitat jucătorii pentru evoluția din această seară.

”Am muncit bine în aceste două săptămâni, am luat acum 3 puncte meritate, muncite, în fața unei echipe cu un moral foarte bun care stătea excelent în ultima vreme. Eu zic că am reușit un joc bun, chiar dacă am fost cu puțină teamă la început. Cred că acest meci ne va da moralul să obținem și alte rezultate bune”, a declarat Hagi în exclusivitate pentru Look PLUS, la emisiunea Fotbal Look.

Gică Hagi a vorbit și despre decizia sa de a reveni în antrenorat chiar la echipa pe care o patronează. ”O să vă explic de ce am avut această opțiune. Eu tot timpul am fost lângă ei, iar ei știau asta. Acum trebuia să intru, să le iau presiunea de pe umeri, să o iau asupra mea. Cu Gaz Metan voi sta pe bancă, voi sta pe bancă la următoarele meciuri. Copiii chiar sunt buni, dar au nevoie de mai multă încredere”, a dezvăluit Hagi, care a ținut la final să-l laude pe Lucian Sânmărtean, după golul spectaculos reușit ieri, în meciul cu Gaz Metan.

”Cum o spune toată țara, mă bucur că avem așa jucător în România. E nevoie de jucători ca el, care driblează, care creează superioritate numerică și fac spectacol. Apărătorii îți câștigă meciul, iar ei fac diferența. Sper să-l ia Piți, până acum a făcut selecție bună și a făcut ce trebuia. Sper să-l lumineze Dumnezeu și să-l ia și pe Sânmărtean”, a mai spus ”Regele”.

16 septembrie 2014

5 comentarii la acest articol To “Hagi și-a asumat noua funcție la Viitorul: ”Voi sta pe bancă la următoarele meciuri””

  1. I just started doing these on the side for fun. We hold plteny of movie nights around here and the invite goes through Facebook so I thought it would be funny to make some posters.This page has been seriously lacking for a little bit now so I’ll have to keep putting them up more often. I’ve got a bunch kicking around here and will randomly make new ones.

  2. hihi! glad to hear that you are going to finish reicndorg already~! really warm weather nowadays, must take care yah? drink more water and liang teh. hehe. jiayou, hope you will get to finish the reicndorg real soon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: