Hagi, după victoria cu Astra: "Văd că nu suntem importanți, nu suntem băgați în seamă" - LOOKPLUS
Hagi, după victoria cu Astra: „Văd că nu suntem importanți, nu suntem băgați în seamă”

Hagi, după victoria cu Astra: „Văd că nu suntem importanți, nu suntem băgați în seamă”

Viitorul a reintrat cu șanse reale în lupta la titlu, grație victoriei cu Astra, scor 3-2.

Gică Hagi și-a felicitat jucătorii la finalul partidei și așteaptă un pas greșit al celor de la FCSB în derby-ul cu Dinamo, meci programat luni, de la ora 20:30, pe Look TV.

„La fiecare meci e presiune, echipa şi-a revenit după jocul mai puţin bun de la Bucureşti. Meciul a început negativ pentru noi, dar am revenit. Am făcut lucruri bune, importante, am plimbat mingea, circulaţia a fost bună. Ne-am creat ocazii pe zone laterale, cu o echipă bună. Eu zic că merităm, arătăm că am meritat să intrăm în play-off, suntem fericiţi şi vedem ce se va întâmpla. Sunt meciuri tensionate, cu multe situaţii de joc, e greu să analizezi şi să dai vina pe un lucru sau pe arbitraj. Trebuie să ai merite tu”, a declarat Hagi la Look TV.

În urma succesului cu Astra, Viitorul a egalat-o la puncte pe FCSB. „Toată lumea face scenarii, cine ia campionatul, dar văd că noi nu suntem deloc importanţi. Am văzut că nu suntem băgaţi în seamă. Noi nu avem presiune. Dacă reuşim să câştigăm campionatul, bine. Dacă nu, iar e bine. Mergem şi ne batem cu echipele mari. Ăsta e lucrul mare pe care l-am câştigat noi. Ar fi o minune. Trebuie să muncim, ce se întâmplă în momentul de faţă e fantastic”, a precizat „Regele”.

29 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: