Hagi, disperat de Roman: „Am pierdut toate duelurile cu el” - LOOKPLUS
Hagi, disperat de Roman: „Am pierdut toate duelurile cu el”

Hagi, disperat de Roman: „Am pierdut toate duelurile cu el”

Apărarea Viitorului a fost hărţuită în permanenţă de Dan Roman, autorului primului gol. „Regele” Hagi a recunoscut că atacantul Mediaşului a fost omul de la care a plecat pericolul.

„Ştiam că este o deplasare grea în faţa unei echipe cu mare experienţă. Am făcut câteva greşeli de pe urma cărora au profitat adversarii. Am avut teamă şi trebuia să fim mai arţăgoşi încă de la început. Am pierdut toate duelurile cu Roman şi de acolo s-au tras ocaziile lor”, a declarat Gheorghe Hagi, la Look TV.

Hagi se simte cel mai bine „în iarbă” şi a declarat că acolo va rămâne. „Eu sunt lângă fotbal de când mă ştiu şi tot aici o să mă găsiţi. E bine pe bancă şi trebuia să fiu lângă echipă. Mergem înainte şi încercăm să remediem lucrurile. Drumul este foarte lung”, a mai spus Hagi.

„Regele” a avut doar cuvinte de laudă referitor la faptul că România va găzdui patru meciuri în cadrul turneului final al Euro 2020. „Este o veste super. Sperăm că până în 2020 să facem o echipă bună. În 1994 noi am jucat în America şi am cucerit-o, dar noi suntem trecutul. Trebuie să vină alţii din urmă care să reuşească”, şi-a încheiat discursul Hagi.

19 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: