Hagi a dezvăluit câți bani a investit în Viitorul. "Regele" e pus pe cai mari - LOOKPLUS
Hagi a dezvăluit câți bani a investit în Viitorul. „Regele” e pus pe cai mari

Hagi a dezvăluit câți bani a investit în Viitorul. „Regele” e pus pe cai mari

Gică Hagi a dezvăluit câți bani a investit în Viitorul până acum. „Regele” a băgat peste 10 milioane de euro în proiectul său, iar în acest an are șanse mari să câștige titlul în Liga 1 Orange. 

„Proiectul a început imediat cum m-am lăsat de fotbal. Ideea a fost să construiesc o academie mare, era mare nevoie de investiții în tineri în România. Fotbalul mi-a dat atâtea, naționala noastră nu e cea mai puternică, dar a produs mereu mari talente. Sper ca și alți tineri talentați să aibă șansa de a se afirma, așa cum am avut si eu. Îmi doresc să revenim la perioada de glorie, din 1990-1994. Am construit o academie care să-mi poarte numele, am intrat cu echipa mare în liga a patra, iar acum suntem pe primul loc în Liga I. Viitorul înseamnă viitor, iar tinerii sunt pilonii pe care se sprijină proiectul”, a declarat Hagi pentru gianlucadimarzio.com.

„Regele” și-a propus planuri mărețe pentru viitor. Hagi își dorește să ajungă pe banca naționalei României și să antreneze o echipă de top din Europa. „Vreau să antrenez un club mare din Europa și să câștig un trofeu european. Apoi, vreau să antrenez echipa națională. Nu știu când se va întâmpla asta sau ce țară voi pregăti, dar acestea sunt obiectivele din cariera mea. Dau totul pentru a le îndeplini”, a mai precizat Hagi.

11 ianuarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: