Grozavu și-a stimulat elevii cu zile libere: „Mai puteam marca” - LOOKPLUS
Grozavu și-a stimulat elevii cu zile libere: „Mai puteam marca”

Grozavu și-a stimulat elevii cu zile libere: „Mai puteam marca”

Antrenorul lui FC Botoșani, Leo Grozavu, a dezvăluit la finalul meciului câștigat la Piatra Neamț, cu Ceahlăul, că le-a promis elevilor câteva zile libere și asta i-a motivat cel mai mult.

FC Botoșani se află la al patrulea meci consecutiv fără înfrângere și cele 17 puncte acumulate le dau liniște moldovenilor înainte de pauză de două săptămâni.

„Sigur, suntem mulțumiți, atâta timp cât am câștigat. A fost un joc de luptă, o victorie muncită, dar am meritat victoria. Se putea și mai mult, puteam marca și golul doi dacă eram mai concentrați în fața porții. Se pare că pe băieți i-au stimulat zilele libere promise mai mult decât orice altceva. Nu am plecat ca favoriți, Ceahlăul are mai multă experiență la nivelul primei ligi. Am încercat să pasăm, știam că dacă vom face un joc de posesie se va găsi o breșă în apărarea lor. Avem 17 puncte, e bine, se putea și mai bine, dar și mai rău. Am legat al patrulea joc fără înfrângere, suntem mulțumiți cu ce avem până acum”, a declarat Leo Grozavu, la Look TV.

4 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: