Grozavu: "Să vină primele!". Ce a zis despre debutul lui Ianis Hagi - LOOKPLUS
Grozavu: „Să vină primele!”. Ce a zis despre debutul lui Ianis Hagi

Grozavu: „Să vină primele!”. Ce a zis despre debutul lui Ianis Hagi

Botoșaniul a învins cu 2-1 pe terenul Viitorului și a urcat pe locul 7 în clasament, cu 27 de puncte după 17 etape. Leo Grozavu așteaptă o recompensă din partea conducerii pentru parcursul foarte bun din acest tur de campionat.

„Băieţii merită toate felicitările pentru atitudinea pe care au arătat-o pe teren, dar și pentru efortul depus. Felicit, de asemenea, și echipa Viitorul, în special pe Hagi pentru tot ceea ce face acolo. Am fost mai inspiraţi decât ei în anumite momente. Am mizat și pe faptul că în ultimele 20 de minute vor ceda, pentru că sunt jucători tineri, fără prea multă experienţă. Mă bucur petru echipa mea, pentru efortul pe care l-au depus băieții în acest tur, am avut o evoluţie meritorie”, a declarat Leo Grozavu la Look TV.

Jucătorii Botoșaniului, dar și tehnicianul echipei așteaptă primele pentru parcursul bun din acest tur de campionat. „Cele trei puncte ne asigură o iarnă mai liniştită, o vacanţă cu de toate. Şi eu aştept primele, cu toții aşteptăm, sperăm să vină. Avem în plan să ne întărim în iarnă, dar e prematur să vorbesc despre acest lucru. Vreau să ne bucurăm de această victorie şi de parcursul din campionat, după care vom avea timp şi de analize. Mi-aş dori ca toţi jucătorii să rămână sub comanda mea”, a precizat Grozavu.

Antrenorul moldovenilor a vorbit și despre debutul lui Ianis Hagi în Liga I: „Îl cunosc pe Ianis de când avea vreo 13-14 an. Îmi pare rău că a trebuit să debuteze cu o înfrângere, e un copil talentat, are tot viitorul în faţă”.

5 decembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: