Greu fără Șumudică! Astra, fără victorie în noul sezon - LOOKPLUS
Greu fără Șumudică! Astra, fără victorie în noul sezon

Greu fără Șumudică! Astra, fără victorie în noul sezon

Pandurii și Astra s-au încurcat reciproc în derby-ul rundei secunde din Liga 1 Orange.

Partida a fost echilibrată, ambele echipe trecându-și în cont ratări monumentale. Degeaba însă, scorul pe tabelă indicând la final 0-0. Pe o temperatură de peste 30 de grade Celsius, lipsa golurilor este de înțeles.

Hora a ratat pentru gazde prima mare ocazie a meciului, când a scăpat singur cu portarul Silviu Lung Jr, dar a șutat în acesta (’40). Același Hora a ratat, din nou, singur cu Lung Jr în repriza secundă (’54). Vingeli a fost aproape de un eurogol pentru Astra, dar centrarea sa pentru Daniel Niculae a căzut pe bara transversală (’55).

Niculae a irosit cea mai mare ocazie a meciului pentru Astra, 14 minute mai târziu. Atacantul a scăpat singur spre poartă, dar a șutat pe lângă (’69). Boldrin a avut ghinion în minutul 73, când a trimis cu capul din 6 metri, dar portarul Lazăr a avut un reflex de handbal și a salvat un gol ca și făcut (’73).

Astra Giurgiu rămâne astfel fără victorie în noul sezon de Liga 1 Orange, în timp ce Pandurii Târgu Jiu urcă pe locul secund în clasament.

31 iulie 2016

Un comentariu To “Greu fără Șumudică! Astra, fără victorie în noul sezon”

  1. O adevărată provocare!100-285 de euro lunar! Castigati bani din prima luna! Selectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), la una dintr adresele noastre de email,pacurarumarioara1964@gmail com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: