Gorjenii scapă de retrogradare, "stegarii" tremură în continuare: Pandurii - FC Brașov 2-0 (VIDEO) - LOOKPLUS
Gorjenii scapă de retrogradare, „stegarii” tremură în continuare: Pandurii – FC Brașov 2-0 (VIDEO)

Gorjenii scapă de retrogradare, „stegarii” tremură în continuare: Pandurii – FC Brașov 2-0 (VIDEO)

Pandurii au făcut un pas mare către salvarea de la retrogradare, după victoria în fața Brașovului, scor 2-0.

Aflați în foame mare de puncte, gorjenii și brașovenii nu aveau altă variantă decât victoria în această seară. „Stegarii” au început mai bine partida și puteau deschide scorul în mai multe rânduri, dar Bencun (‘7), Aganovic (‘9) și Cristi Ganea (’10) nu l-au putut învinge pe Mingote. Cei care au reușit să înscrie au fost elevii lui Edi Iordănescu. Anton a punctat în minutul 29, cu un șut din afara careului. Momcilovic putea dubla avantajul pentru Pandurii, însă balonul trimis de acesta s-a scurs alături (’45).

Conduși pe tabelă, „stegarii” au încercat să replice în actul secund, dar fundașii gorjeni s-au achitat impecabil de sarcini. La cealaltă poartă, Shalaj a avut și el golul în bocanc, însă a șutat pe lângă dintr-o poziție ideală (’70). Cel care a risipit emoțiile pentru echipa olteană a fost Mihai Roman. După ce s-a distrat cu apărarea adversă, atacantul l-a executat pe Iacob cu un șut la colțul lung (’77). La reluare, Nicoară a semnat o ocazie uriașă. A ratat singur cu portarul ardelenilor!

Nu a contat însă. Pandurii s-au impus cu 2-0 și s-au îndepărtat la 7 puncte de zona fiebinte a clasamentului, cu trei etape înainte de final. FC Brașov, în schimb, tremură în continuare în lupta pentru menținerea în Liga I.

8 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: