Goluri spectaculoase și în etapa a 16-a. Tu pe care le-ai alege? (VIDEO) - LOOKPLUS
Goluri spectaculoase și în etapa a 16-a. Tu pe care le-ai alege? (VIDEO)

Goluri spectaculoase și în etapa a 16-a. Tu pe care le-ai alege? (VIDEO)

Etapa a 16-a a Ligii I a fost din nou presărată de goluri frumoase. Chiar dacă a fost o rundă săracă din punctul de vedere al numărului de reușite, doar 13, unele au ieșit în evidență prin frumusețea lor.

Primul gol în top este de departe cel reușit de Gabriel Bosoi, de la CSMS Iași. Fundașul moldovenilor a reușit o execuție care l-a lăsat cu gura căscată pe portarul Pandurilor, Răzvan Stanca. Fostul căpitan al celor de la CF Brăila a trimis o torpilă de la limita careului, prin care ieșenii și-au asigurat o victorie la scor de neprezentare.

Al doilea în topul nostru este golul lui Herghelegiu, de la CS U Craiova, reușit în meciul cu Ceahlăul. Fotbalistul oltenilor a prins o execuție prin care și-a arătat tehnica lovirii balonului. Toată faza a fost una frumoasă, pornită de la cursa lui Vătăjelu și continuată cu pasa cu călcâiul a lui Ferfelea, care i-a așezat perfect mingea lui Herghelegiu.

Locul 3 este ocupat de maghiarul Lukacs Bole, de la CSMS Iași. Elevii lui Nicolo Napoli au reușit un contraatac excelent, finalizat cu un șut năprasnic al atacantului moldovenilor. Execuția a rupt plasa porții apărate de Stanca, la propriu.

Următorul s-a clasat fotbalistul Stelei, Andrei Prepeliță, autor al unei „duble” prin care Steaua a câștigat pe terenul lui FC Botoșani. Prima reușită a fost una foarte frumoasă, nu atât prin execuția în sine a mijlocașului stelist, cât prin acțiunea lui Lucian Sânmărtean. „Magicianul” Stelei a driblat frumos în careu și a întors de lângă linia de fund pentru căpitanul Prepeliță, care a îndeplinit o simplă formalitate.

Pe locul 5 s-a clasat golul reușit de Nelson Bonilla, de la Viitorul. Fotbalistul echipei lui Hagi a finalizat un contraatac de manual. Totul a pornit de la o greșeală a brașoveanului Diego Santos, care a alunecat pe gazonul umed și a permis ca mingea să ajungă la jucătorul Viitorului, care l-a driblat fin pe portarul Iacob și a trimis în poarta goală.

2 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: