Giuleştiul, în lacrimi pentru Nae Manea! „Nici nu pot să merg la înmormântare. Sunt la pământ!” - LOOKPLUS
Giuleştiul, în lacrimi pentru Nae Manea! „Nici nu pot să merg la înmormântare. Sunt la pământ!”

Giuleştiul, în lacrimi pentru Nae Manea! „Nici nu pot să merg la înmormântare. Sunt la pământ!”

Moartea lui Nae Manea a întristat întreaga suflare rapidistă. Faptul că fosta glorie din Giuleşti s-a stins la aproximativ două luni după ce a fost depistat cu cancer la ficat, este de necrezut pentru cei care l-au avut aproape.

Căpitanul Rapidului, Daniel Pancu, este răpus de durere şi refuză să creadă teribila veste. “Este cea mai fulgerătoare moarte din câte am auzit! Eu refuz să cred că Nicolae Manea nu mai este! Vreau să mi-l amintesc vesel, cu glume, aşa cum l-am cunoscut. Nici nu pot să mă duc la înmormântare. Nu-mi vine să cred! Sunt la pământ! Anul 2014 îl va ţine minte toată suflarea rapidistă. Nu am auzit în viaţa mea ca un om să afle că este bolnav, iar după două luni să moară”, a declarat Daniel Pancu pentru fanatik.ro.

Marius Şumudică a fost şi el un apropiat al lui Nae Manea, iar moartea fostului său antrenor l-a lăsat fără cuvinte pe tehnicianul Concordiei. “De când am aflat de această veste sunt blocat! Citesc şi refuz să cred că nea Nae nu mai este. Acum câteva luni m-am întâlnit cu el, stăteam la masă şi vorbeam. Acum aflu că a murit. E o tragedie! Mi-a fost antrenor, l-am respectat enorm. Cum este şi viaţa asta, te loveşte când nu te aştepţi. Dumnezeu să-l odihnească!”, a spus Marius Şumudică pentru fanatik.ro.

15 decembrie 2014

Un comentariu To “Giuleştiul, în lacrimi pentru Nae Manea! „Nici nu pot să merg la înmormântare. Sunt la pământ!””

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca pe Nae Manea!A fost un mare om de fotbal,care a pus suflet in tot ceea ce a facut pentru sportul romanesc.Pacat ca oameni ca el au o viata asa de scurta,ar fi putut sa se bucure in continuare de viata pana la adanci batraneti,asa cum ar fi meritat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: