Gigi nu-i poate satisface poftele lui Rădoi. Ofertă surpriză a Stelei, refuzată - LOOKPLUS
Gigi nu-i poate satisface poftele lui Rădoi. Ofertă surpriză a Stelei, refuzată

Gigi nu-i poate satisface poftele lui Rădoi. Ofertă surpriză a Stelei, refuzată

Steaua se pregătește pentru preliminariile Ligii Campionilor. Deși până acum doar transferul lui Alcenat a fost rezolvat, Gigi Becali și oamenii săi lucrează intens pentru a-i creiona lui Rădoi lotul dorit.

Steaua a revenit în cursa pentru mijlocașul la închidere al Pandurilor, Paul Anton. Președintele gorjenilor, Narcis Răducan, a anunțat astăzi că Steaua și-a manifestat interesul pentru internaționalul român, după ce Bourceanu a dezvăluit că nu mai dorește să continue în România. „Sunt discuţii neoficiale în legătură cu plecarea lui Paul Anton la Steaua. Ceva concret şi oficial nu există, dar sunt discuţii. Am vorbit şi cu domnul Argăseală şi căutăm soluţii. Am luat act şi de doleanţa jucătorului de a evolua la Steaua, iar acest lucru e important în astfel de situaţii”, a declarat noul conducător al Pandurilor.

Pe lângă fotbalistul gorjean, Steaua a făcut o ofertă și pentru atacantul Oțelului, Alexandru Tudorie. 200.000 de euro plus 25% dintr-un viitor transfer a fost propunerea lui Gigi Becali, refuzată însă de moldoveni. Patronul Stelei va pune pe masă o nouă ofertă, deoarece Rădoi îl dorește mult pe jucător și nașul său este dispus să facă totul pentru a-i satisface doleanțele.

9 iunie 2015

Un comentariu To “Gigi nu-i poate satisface poftele lui Rădoi. Ofertă surpriză a Stelei, refuzată”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: