Gigi Mulţescu, nervos din nou: "Nu e corect!". S-a supărat şi pe Andrei Ivan - LOOKPLUS
Gigi Mulţescu, nervos din nou: „Nu e corect!”. S-a supărat şi pe Andrei Ivan

Gigi Mulţescu, nervos din nou: „Nu e corect!”. S-a supărat şi pe Andrei Ivan

Eşecul Craiovei în faţa CFR-ului, scor 1-4, i-a lăsat un gust amar lui Gigi Mulţescu.

Tehnicianul este exasperat de imprecizia elevilor săi în faţa porţii adverse. Oltenii au ratat cu seninătate în meciul cu trupa lui Vasile Miriuţă. Mulţescu a pus înfrângerea şi pe seama oboselii, craiovenii venind după un joc dificil în sferturile Cupei României, contra lui Dinamo. „Leii” s-au calificat în semifinală după executarea loviturilor de departajare, scor 6-5, deşi au jucat în inferioritate numerică din minutul 63.

„A venit într-un moment neaşteptat. Eu zic că scorul e exagerat. CFR a fost echipa mai exactă. 20 de minute am condus meciul, dar am pierdut multe mingi, am ratat ocazii. Au prins acel şut vinclu şi aia a fost. Am condus mingea prea mult… Băluţă a condus-o, Bancu a condus-o. A fost şi oboseală. Au avut şi execuţii, noi la 2-1 am ratat singur cu portarul. Noi ne-am bătut până la capăt să aducem mingea în faţă. A fost şi oboseală, noi am început meciul miercuri seară, am terminat joi dimineaţă (în Cupa României, n.red.). Am ajuns la 3 noaptea acasă. Şi am mai avut o zi între meciuri. Aici se face diferenţa, că nu e corect”, a răbufnit Mulţescu la Look TV.

Tehnicianul l-a urecheat pe Andrei Ivan, care a fost eliminat în minutul 90 şi va rata astfel duelul cu Viitorul. „Nu avea voie să facă ce a făcut, e căpitanul echipei. E clar, e prea tânăr încă. Mai are de învăţat. Sper să fie un duş rece pentru el, să înveţe. Nu avea voie să ia roşu atât de uşor”, a reacţionat Mulţescu.

1 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: