Gigi Becali, investitor la Dinamo?! Anunțul latifundiarului - LOOKPLUS
Gigi Becali, investitor la Dinamo?! Anunțul latifundiarului

Gigi Becali, investitor la Dinamo?! Anunțul latifundiarului

În plin scandal cu CSA, Gigi Becali este ademenit de mai multe echipe din Liga 1. Latifundiarul a dezvăluit că finul Borcea a încercat să-l convingă să investească la Dinamo.

„M-a sunat finul Borcea, din închisoare. Mi-a zis să vin la Dinamo și că bagă el 10 milioane de euro. Mi-a spus să aduc jucătorii și cumpără el de la Negoiță. Mi-a zis că nu o să afle nimeni și că se ocupă Patrick (fiul lui Borcea, n.red.) de galerie. Dar am refuzat. Eu nu-i trădez pe fanii Stelei, care de 10 ani zic «nea Gigi Steaua, nea Gigi Steaua, nea Gigi Steaua». Nu-mi trădez suporterii”, a declarat Becali la conferința de presă.

Latifundiarul a vorbit și despre posibilitatea de a cumpăra Concordia. „Să merg la Chiajna? O făceam dacă era prejudiciul de 37 de milioane de euro, dar ei nu mai pot câștiga acel proces, pentru că pot cere daune doar pentru trei ani. Ei au cerut pe 10 ani, dar nu știu legea. Plus că eu de un an jumate am schimbat sigla, deci pot cere doar pe un an jumate. M-au chemat la Timișoara, Petrolul și Rapid, dar nu mă bag”, a precizat Becali.

17 ianuarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: