Gigi Becali a răbufnit după Craiova - Viitorul: "E corupție! Am făcut hârtie la UEFA" - LOOKPLUS
Gigi Becali a răbufnit după Craiova – Viitorul: „E corupție! Am făcut hârtie la UEFA”

Gigi Becali a răbufnit după Craiova – Viitorul: „E corupție! Am făcut hârtie la UEFA”

Gigi Becali a ieșit la atac după partida câștigată de Viitorul pe terenul Craiovei, scor 1-0.

Patronul lui FCSB e nemulțumit de faptul că oltenii au folosit mai mulți jucători tineri împotriva echipei lui Gică Hagi. Becali îi acuză pe șefii clubului craiovean de corupție și a anunțat că i-a cerut lui Valeriu Argăseală să sesizeze UEFA.

„Nu se face așa ceva. Părerea mea că trebuie să se ia măsuri. Liga, Federația și UEFA trebuie să facă ceva! Nu poți face ce vrei la fotbal! Când ești într-o asociație, nu ești singur pe tarla și semeni grâu și porumb cum vrei tu. Probabil în regulament se stipulează despre desconsiderarea competiției, dar probabil nu sunt în regulament mai multe sancțiuni, pentru că nu s-a gândit nimeni că poate cineva să facă așa ceva. Să aibă o asemenea obrăznicie. Părerea mea că trebuie penalizați de noi, celelalte echipe din Liga 1. I-am zis lui Vali Argăseală să facă hârtie la UEFA și la Federație”, a răbufnit Becali la Pro TV.

„Nu vreau să se comenteze în niciun fel Viitorul. Viitorul a câștigat, să fie sănătoasă. Nu despre Viitorul și Hagi este vorba aici. N-au nici o vină. Aici este vorba despre niște oameni care vin să facă tot ce vor ei. Trebuie respectată competiția și trebuie respectați toți membri asociației. Dacă nu, ieși afară din asociație. Îi dau dreptate lui Marcel Popescu, este și vina noastră că am ajuns în situația asta, dar ei nu au vreo scuză. Nu există să se menajeze jucători pentru un meci de peste 10 zile. Lucrurile sunt evidente. Nici pe bancă nu aveau titulari. Nu se face așa ceva. Asociați de felul ăsta trebuie dați afară. Du-te, tată, în divizia B și joacă acolo! Trebuie băgat la Ligă așa ceva!”, a adăugat latifundiarul.

„E corupție”

Becali nu crede că CFR nu va aborda cu seriozitate meciul cu Viitorul. „Nu am nici un fel de problemă dacă CFR nu va avea cea mai bună echipă la meciul cu Viitorul. Nu pot să-i cer să se bată pentru mine, să-și dea viața pe teren. Dar să nu bage puști de 17 ani, nu accept asta! Nu-i condamnam nici pe ăștia de la CSU dacă băgau rezervele. Dar nu să joci cu copii de 17 ani! Nu cred că CFR va face așa ceva. Să bagi puști nu este doar o desconsiderare a competiției, este chiar corupție! În lege spune că atunci când nu faci ceva ce ar fi normal să faci și aduci un prejudiciu cuiva este corupție”, a tunat Gigi Becali.

8 mai 2017

Un comentariu To “Gigi Becali a răbufnit după Craiova – Viitorul: „E corupție! Am făcut hârtie la UEFA””

  1. BECALI NU AI DREPTATE.. CRAIOVA A JUCAT CU ECHIPA EI CEA MAI BUNA.S-AU VREI SA-I FACI TU ECHIPA? HAGI A JUCAT TOT CAMPIONATUL CU MAJORITATEA JUCATORILOR JUNIORI. PROPUNE TU CA IN MECIURILE CU ALTE ECHIPE JUNIORII SA NU MAI AIBA VOIE SA DEBUTEZE. VREI SA TE FACA ALTII CAMPION. DE CE NU AI BATUT TOT..NU MI SE PARE CORECT FATA NASUL TAU HAGI..SUNT STELIST DE CAND MA STIU. DE DATA ASTA NU AI DREPTATE.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: