Gică Hagi ar putea pleca de la Viitorul. "Regele" e tot mai aproape de Galatasaray - LOOKPLUS
Gică Hagi ar putea pleca de la Viitorul. „Regele” e tot mai aproape de Galatasaray

Gică Hagi ar putea pleca de la Viitorul. „Regele” e tot mai aproape de Galatasaray

Gică Hagi ar putea pleca de la Viitorul în această vară, cu toate că a cucerit tilul cu gruparea pe care o patronează.

Conform presei din Italia, „Regele” e tot mai aproape de Galatasaray, echipă la care a jucat în perioada 1996-2001 și formație pe care a pregătit-o în două rânduri, între 2004-2005 și 2010-2011. Gazzetta dello Sport susține că Hagi se implică deja în campania de transferuri a turcilor. Tehnicianul român le-a cerut viitorilor săi șefi să-l aducă la echipă pe Vlad Chiricheș, care a intrat în dizgrația conducerii lui Napoli. Fundașul român urmează să semneze săptămâna viitoare cu gruparea Cim Bom, care va plăti 2.5 milioane de euro pentru transfer.

Gică Hagi a fost aproape de o plecare de la Viitorul și vara trecută. „Regele” a fost dorit cu insistență de Rubin Kazan, dar a preferat să continue pe banca echipei constănțene, cu care a reușit să câștige titlul în acest sezon.

11 iunie 2017

Un comentariu To “Gică Hagi ar putea pleca de la Viitorul. „Regele” e tot mai aproape de Galatasaray”

  1. Va oferim urgent lucru la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: