Giani Kiriță îi mobilizează pe fanii lui Dinamo înaintea marelui derby. Anunțul fostului căpitan - LOOKPLUS
Giani Kiriță îi mobilizează pe fanii lui Dinamo înaintea marelui derby. Anunțul fostului căpitan

Giani Kiriță îi mobilizează pe fanii lui Dinamo înaintea marelui derby. Anunțul fostului căpitan

Giani Kiriță a anunțat că va fi prezent în tribune la marele derby Steaua – Dinamo, care se va disputa etapa următoare.

Fostul lider al ”câinilor” va sta în mijlocul galeriei dinamoviste și se va implica și în coregrafia ultrașilor, la meciul de vinerea viitoare, contra Stelei. Prin gestul său, Giani Kiriță vrea să mobilizeze toată suflarea dinamovistă și să transmită un mesaj pentru echipă.

”Chiar am vorbit cu băieții, iar de data asta voi fi în galerie. O să particip și la coregrafie, chiar vorbeam zilele trecute cu unul dintre șefii suporterilor Stelei și i-am zis că o să mă vadă acolo, o să-i dau și lui mesaj. Vreau să le dau puștilor un exemplu și din galerie, să vadă ce înseamnă să fii dinamovist adevărat”, a dezvăluit Kiriță într-un interviu acordat pentru Look TV.

E sceptic în privința lui ”new Dinamo”

Deși va fi prezent în tribune și își va susține clubul de suflet, fostul fundaș al ”alb-roșilor” nu-și face iluzii și recunoaște că rivalii din Ghencea pornesc cu prima șansă. ”De câțiva ani încoace nu prea mai există derby-ul ăsta Steaua – Dinamo. Din păcate, nu prea i-am făcut fericiți în ultimii ani pe dinamoviștii noștri. Eu îmi doresc din suflet ca Dinamo să bată nu cu 3-0, ci cu 5-0. Aș fi cel mai fericit om… Dar, Steaua are echipă puternică, ei merg în cupele europene, au o echipă foarte închegată, așa că va fi foarte greu”, admite Kiriță.

Acesta se arată dezamăgit de proiectul existent la Dinamo și spune că nu se vede implicându-se: ”Sângele meu e alb-roșu, dar, deocamdată, nu mă văd în acest proiect. Aș prefera ca proiectul ”new Dinamo” să țină cât mai puțin, ca Dinamo să fie acolo unde i-a fost locul, adică să fie prima. La noi locul 2 nu se premiază, se premiază doar prima poziție”.

”Sunt diferențe mari între fosta și actuala Dinamo”

Giani Kiriță merge și mai departe cu afirmațiile sale. În acest moment, spune el, în echipa lui Dinamo nu există niciun ”câine” adevărat. Acesta este și motivul pentru care, în viziunea fostului fotbalist, actuala echipă este departe de rezultatele obținute în trecut. ”Sunt diferențe mari, noi am avut o generație de excepție, am avut o conducere, am avut o galerie în spate… cu ocazia asta vreau să felicit galeria care tot mai vine la stadion, face spectacol și e în continuare numărul unu… Cred că puștanii ăstia ar da mai mult randament dacă ar fi educați așa cum am fost noi, generația noastră, în spiritul lui Dinamo. Dar, deocamdată, nu văd pe nimeni să pot să zic ”uite, ăsta e un câine adevărat””, a încheiat Kiriță.

26 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: