Gest superb! Bornescu şi fanii Rapidului, alături de copiii aflaţi în suferinţă (VIDEO) - LOOKPLUS
Gest superb! Bornescu şi fanii Rapidului, alături de copiii aflaţi în suferinţă (VIDEO)

Gest superb! Bornescu şi fanii Rapidului, alături de copiii aflaţi în suferinţă (VIDEO)

Fanii Rapidului, însoţiţi de Mircea Bornescu, le-au făcut o bucurie uriaşă copiilor de la Şcoala Specială „Sfântul Nicolae” din Bucureşti.

Gest superb făcut de suporterii Rapidului. Deşi echipa lor traversează o perioadă extrem de dificilă, fanii giuleşteni nu i-au uitat pe copiii aflaţi în suferinţă. Aceştia le-au oferit cadouri, dar nu înainte de a le insufla spiritul Rapidului.

De la eveniment nu a lipsit nici Mircea Bornescu. Goalkeeper-ul a fost asaltat de cei mici, care au ţinut morţiş să-i fure un autograf. Copiii i-au testat şi reflexele de portar! L-au bombardat cu mingi, scoase cu greu de Bornescu! „Pe oricine emoţionează un copil, mă bucur că am putut să le ofer aceste cadouri. Acţiunea a fost organizată de suporterii rapidişti, un gest frumos din partea lor”, a afirmat goalkeeper-ul de 34 de ani.

Moment de reculegere în memoria lui Nae Manea

Înainte de a împărţi cadouri, Bornescu a cerut să se ţină un moment de reculegere în memoria fostului rapidist Nicolae Manea, răpus de o boală necruţătoare: cancer la ficat! „Am ţinut un moment de reculegere în memoria unui mare rapidist, un om care există în pagina de istorie a Rapidului şi cred că se bucură că am putut face această bucurie acestor copii în numele lui. De la noul an, îmi doresc sănătate şi să fim deasupra liniei de retrogradare. Rapid va redeveni o forţă cât de curând”, a transmis Bornescu.

19 decembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: