Gest de mare caracter al “Regelui” înainte de derby! Ce a făcut Hagi în această dimineaţă - LOOKPLUS
Gest de mare caracter al “Regelui” înainte de derby! Ce a făcut Hagi în această dimineaţă

Gest de mare caracter al “Regelui” înainte de derby! Ce a făcut Hagi în această dimineaţă

Accidentarea gravă a lui Nicuşor Bancu în partida din optimile de finală ale Cupei României, dintre CS U Craiova şi Viitorul, l-a marcat pe Gică Hagi, care s-a arătat interesat de starea fotbalistului în permanenţă. Acesta și-a făcut timp înainte de marele meci Steaua – Dinamo să-l viziteze pe jucătorul Craiovei.

La numai 22 de ani, Bancu a avut parte de o accidentare pe care, cu siguranţă, nu o va uita niciodată. Jucătorul celor de la CS U Craiova a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu, care îl va ţine departe de gazon cel puţin un jumătate de an. Nicuşor Bancu, internat şi operat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a avut parte astăzi de surpriza vieţii, după spusele lui.
„A fost cea mai mare bucurie avută în viaţa mea! Mi-au dat lacrimile când l-am vazut pe domnul Hagi. Mi-a urat sănătate şi m-a încurajat. Sper să revin cât mai repede pe gazon, deja mi-e dor de colegii mei”, a declarat Nicuşor Bancu.

31 octombrie 2014

2 comentarii la acest articol To “Gest de mare caracter al “Regelui” înainte de derby! Ce a făcut Hagi în această dimineaţă”

  1. Cum „a avut parte de o accidentare”, ca nu inteleg ? Nu cumva a fost accidentat de Seroni jucatorul „rejelui” care in loc sa ia direct roşu si o caruta de suspendari, a primit un amarat de galben. Si n-am vazut indignare si isterie prin studiouri. Daca era jucatorul cfr-ului se cerea suspendare pe viata. Asta da, impartialitate !

  2. Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mihaelamonica74@yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: