George Ţucudean, pariul lui Hagi. "Regele" îl propune pe atacant la naţionala României - LOOKPLUS
George Ţucudean, pariul lui Hagi. „Regele” îl propune pe atacant la naţionala României

George Ţucudean, pariul lui Hagi. „Regele” îl propune pe atacant la naţionala României

Viitorul a oficializat transferul lui George Ţucudean, ultima dată la Pandurii Târgu Jiu.

Gică Hagi e convins că a dat lovitura prin aducerea atacantului de 25 de ani. „Regele” îl propune pe Ţucudean la naţionala României, unde e sigur că va face faţă cu brio.

„În 2022, sper să am 11 jucători de la mine din academie în circuitul echipei mari. Suntem deja pe drumul acela. Toșca a fost la mine, Alibec a fost la mine. Urmează Țucudean. O să ajungă și el să fie convocat. E un număr 9 veritabil, foarte combinativ. Campania noastră de transferuri din vară a început în ianuarie. Am început deja să lucrăm. Țucudean face parte dintr-o strategie de viitor, cu acest gând l-am luat”, a precizat Hagi la Sport.ro

„Eu nu l-am avut pe Alibec în lot. Eu l-am făcut. Eu l-am repus pe picioare, nu Șumi. Când îl ai pe Alibec așa cum e acum, cred și eu că te face antrenor. Eu l-am luat când se lăsase de fotbal și asta știe Șumudică. Când eu spuneam în acele timpuri că Alibec e cel mai bun, vă uitați la mine și ziceați că Hagi e nebun. Acum toți ziceți că Alibec e cel mai bun. Eu l-am luat de pe stradă, l-am antrenat și am făcut-o pentru el. Așa cum fac cu Iancu acum. Ăsta sunt, sunt băiat bun. Eu am ochi”, spunea Hagi în aprilie 2016.

Până acum, George Țucudean nu a bifat nicio prezenţă la prima reprezentativă a României. Atacantul a strâns selecţii doar la echipele de juniori (U17, U19 și U21).

În carieră, Țucudean a mai evoluat pentru UTA, Dinamo, Standard Liege, Charlton Athletic, Steaua şi ASA Târgu Mureș.

24 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: