Genialul Sânmărtean! A fost ales în echipa ideală a unui star din Premier League - LOOKPLUS
Genialul Sânmărtean! A fost ales în echipa ideală a unui star din Premier League

Genialul Sânmărtean! A fost ales în echipa ideală a unui star din Premier League

Lucian Sânmărtean impresionează, deși are o vârstă la care unii deja au pus ghetele în cui. Coechipierul lui Chiricheș de la Tottenham, Michel Vorm, a alcătuit o echipă ideală, în care se regăsește și fotbalistul român.

Sânmărtean a avut mult ghinion în carieră și nu a avut șansa de a ajunge la o echipă mare din Europa. Dar calitățile sale impresionante nu au trecut neobservate nici în rândul jucătorilor care evoluează în campionatele din Occident. Actualmente portar al lui Tottenham și al naționalei Olandei, Michel Vorm a rămas marcat de ceea ce știe să facă Lucian cu mingea și chiar dacă au trecut ani buni de când cei doi erau coechipieri la Utrecht, nu l-a uitat. Rugat să alcătuiască o echipă ideală, olandezul l-a introdus și pe fotbalistul lui Al Ittihad.

„Este cel mai puţin cunoscut jucător din echipă. Am jucat alături de el la FC Utrecht. E un fotbalist român foarte talentat. Când era mai tânăr, era văzut ca fiind noul Gheorghe Hagi. Are o tehnică incredibilă, calităţi incredibile, un dribling incredibil şi rapid, poate controla un întreg joc. Dacă aveţi timp, puteţi intra pe YouTube şi să vă uitaţi la Lucian Sînmărtean, este un jucător incredibil”, a spus Vorm despre mijlocașul român.

18 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: