Gaz Metan, victorie chinuită cu codașa Ligii 1. Medieșenii, lideri în play-out - LOOKPLUS
Gaz Metan, victorie chinuită cu codașa Ligii 1. Medieșenii, lideri în play-out

Gaz Metan, victorie chinuită cu codașa Ligii 1. Medieșenii, lideri în play-out

Gaz Metan a debutat cu dreptul în play-out. Medieșenii au câștigat cu 2-0, pe teren propriu, în fața celor de la ASA Târgu Mureș. Elevii lui Pustai se află pe primul loc, cu 23 de puncte.

Gazdele puteau deschide scorul încă din startul partidei. Sikorski a recuperat o minge, a scăpat singur cu Pap, pe care l-a driblat, însă a tras în plasa laterală (‘7)! Munteanu a căutat și el golul cu o torpilă de la distanță, dar mingea a trecut alături (’24). Oaspeții au răspuns prin Andre, care a șutat violent din afara careului, execuție care i-a pus mari probleme lui Greab, care era să scape balonul în poartă (’25).

Repriza s-a încheiat cu o ocazie uriașă a aceluiași Sikorski. Atacantul medieșenilor a tras din întoarcere, puțin pe lângă, după o fază confuză în careul advers (’45). Elevii lui Pustai au început în forță și actul secund. Gaz Metan a solicitat penalty în minutul 60, la o fază la care Velayos a respins cu mâna șutul lui Lupu, dar Adrian Cojocaru nu a dictat nimic.

Cel care a dezghețat tabela a fost Munteanu. Mijlocașul a înscris printre picioarele lui Pap, după o lovitură liberă executată de Sikorski (’63). Mureșenii au căutat golul egalizator, dar defensiva medieșeană a rezistat eroic. Elevii lui Ilie Stan au cerut și ei penalty, pe finalul meciului, la o intervenție a lui Trtovac, dar centralul partidei a lăsat jocul să continue (’84).

Gazdele au risipit orice emoție în privința învingătoarei în prelungirile partidei. Sikorski a catapultat mingea în plasă, după un contraatac-fulger ale echipei sale (’90+1). Pap, fără reacție la execuția austriacului!

13 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: