Gaz Metan - Sepsi Sf. Gheorghe 2-1. Medieșenii, la prima victorie în acest sezon - LOOKPLUS
Gaz Metan – Sepsi Sf. Gheorghe 2-1. Medieșenii, la prima victorie în acest sezon

Gaz Metan – Sepsi Sf. Gheorghe 2-1. Medieșenii, la prima victorie în acest sezon

Gaz Metan a spart gheața în acest sezon. Elevii lui Cristi Pustai au obținut prima victorie, după ce au câștigat cu 2-1 în fața nou-promovatei Sepsi Sf. Gheorghe.

Medieșenii au deschis scorul în minutul 30, prin Curtean, care a punctat cu un șut violent sub transversală. Atacantul a fost aproape de dublă pe finalul primei reprize, dar reluarea sa cu capul s-a scurs milimetric alături (’40). Totuși, Manole a reușit să dubleze avantajul gazdelor în prelungirile primei părți, după o apărare visătoare a oaspeților (’45+1).

Golubovic a vrut și el să înscrie, însă a trimis cu capul peste (’49). Olaru a șutat și el alături din interiorul careului (’60). Sepsi a replicat prin Thiaw, care a centrat periculos în fața porții, de unde Perendija a fost aproape de un autogol stupid (’67). Papsys putea marca și el, dar execuția sa din lovitură liberă a trecut puțin pe lângă (’77). Oaspeții au reușit golul de onoare în prelungiri. Hadnagy a punctat cu capul din apropiere (’90+2). Papsys a solicitat penalty la ultima fază a meciului, dar arbitrul Marius Avram nu a dictat nimic (’90+5).

10 august 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: