Gaz Metan e noul lider al Ligii 1! Medieșenii au făcut instrucție cu Pandurii. Munteanu, "triplă" de vis! - LOOKPLUS
Gaz Metan e noul lider al Ligii 1! Medieșenii au făcut instrucție cu Pandurii. Munteanu, „triplă” de vis!

Gaz Metan e noul lider al Ligii 1! Medieșenii au făcut instrucție cu Pandurii. Munteanu, „triplă” de vis!

Gaz Metan Mediaș a făcut instrucție cu Pandurii, scor 5-2, și a urcat pe primul loc în Liga 1 Orange, cu 37 de puncte.

Meci spectaculos la Severin. Pandurii și Gaz Metan au oferit microbiștilor un show veritabil. Buzean a dat startul cu un șut direct în bara transversală, din doar câțiva metri (‘7). Sânmărtean a deschis scorul cu o torpilă la vinclu, din afara careului (’17). La reluare, Munteanu a egalat cu un lob de senzație peste Stanca, după o gafă a lui Mrzljak (’20). Gorjenii au revenit însă în avantaj, după un autogol al lui Rugasevic. Fundașul oaspeților a deviat în propria poartă un balon trimis de Țucudean, aflat înr-o poziție bună (’45+1).

Medieșenii au avut o repriză secundă de vis! Alexandru Munteanu a reușit încă două goluri spectaculoase, bifând astfel hat-trick-ul! Prima dată a prins un șut fabulos, de la peste 25 de metri, direct sub transversală, execuție care l-a surprins pe Pleșca, rămas țintuit pe linia porții (’64). După nici trei minute, Munteanu a reușit „tripla”, cu un voleu de la 14 metri (’67).

Medieșenii nu și-au potolit însă setea de goluri. Axente a dus scorul la 4-2 pentru echipa sa, după ce l-a învins pe Stanca cu un șut la colțul scurt (’77). Cel care a închis tabela a fost Bic (’79). Mijlocașul a fructificat o nouă pasă excelentă dată de Eric, unul dintre ce mai buni jucători ai trupei lui Pustai. Munteanu a fost aproape de al patrulea său gol în acest meci, dar a nimerit bara din doar câțiva metri (’90+2).

10 decembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: