Gaz Metan, de neoprit! Medieșenii mătură tot în Liga 1! Llullaku a marcat din nou - LOOKPLUS
Gaz Metan, de neoprit! Medieșenii mătură tot în Liga 1! Llullaku a marcat din nou

Gaz Metan, de neoprit! Medieșenii mătură tot în Liga 1! Llullaku a marcat din nou

După ce a învins Steaua (1-0), Concordia Chiajna a fost foarte aproape de o victorie și pe terenul Gazului, dar medieșenii au reușit să întoarcă rezultatul și să câștige cu 3-1.

Eric putea să deschidă scorul în două rânduri, din lovitură liberă, dar de fiecare dată apărarea oaspeților a scăpat cu fața curată (’13, ’17). Cei care au lovit au fost ilfovenii. Ciobanu a punctat pentru 1-0, după o greșeală în defensiva gazdelor (’27). Gaz Metan a reușit să introducă balonul în poarta adversă după nici 10 minute, însă golul lui Trtovac a fost anulat pe motiv de offside (’37).

Elevii lui Pustai au început în forță și actul secund. Crețu a fost faultat în careu de Ciobanu, dar Bîrsan nu a arătat punctul cu var (’55)! La reluare, Concordia a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Koenders, care a văzut al doilea galben și, implicit, pe cel roșu (’57). Medieșenii au profitat din plin de situația adversarilor și au reușit să egaleze prin Axente. Atacantul a reluat imparabil cu capul, din 6 metri (’59). Cel care a adus liniștea la Mediaș a fost Llullaku. Golgheterul la zi al Ligii 1 a marcat pentru 2-1 cu un șut elegant, din interiorul careului, ajungând astfel la 14 reușite în acest sezon (’67)!

Gazdele nu și-au potolit însă setea de goluri. Axente a bifat „dubla” cu un șut din cădere. Susnjar a fost și el aproape de gol, însă a nimerit bara cu capul (’86). Scor final: 3-1! În urma acestei victorii, Gaz Metan a urcat pe locul 2, cu 30 de puncte, în timp ce Chiajna se află pe 12, cu 16 puncte.

26 noiembrie 2016

Un comentariu To “Gaz Metan, de neoprit! Medieșenii mătură tot în Liga 1! Llullaku a marcat din nou”

  1. Un film pentru Hollywood! Te poti imbogati! Un film bun si bani online! Proiect B: 100% iti aduce bani! O oportunitate excelenta! Te hotarasti si castigi! Proiect B: schimbarea de care ai nevoie! Merge ca pe roate! Neobisnuit! Faci bani cu cel mai bun subiect de film! Solicita acum detalii la adresa de email:
    pacurarucostica1963@gmail com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: