Gardoş s-a impus la Southampton. Koeman: „A ajuns la nivelul potrivit” - LOOKPLUS
Gardoş s-a impus la Southampton. Koeman: „A ajuns la nivelul potrivit”

Gardoş s-a impus la Southampton. Koeman: „A ajuns la nivelul potrivit”

Fostul stelist, Florin Gardoş, se descurcă din ce în ce mai bine la Southampton. Fundaşul de 26 de ani şi-a făcut loc printre titularii „sfinţiilor”, datorită evoluţiilor bune din ultimele partide.

Gardoş a fost integralist în meciul de duminică, din Cupa Angliei, cu Ipswich, încheiat cu scorul de 1-1, iar antrenorul Ronald Koeman s-a arătat mulţumit de prestaţia românului. „Cred că acum a ajuns la potenţialul său, este ceea ce are nevoie pentru a juca. A avut un start dificil din punct de vedere fizic şi psihic, atunci când a venit la echipă. Dar a reuşit să se dezvolte şi să ajungă la un nivel potrivit pentru un fundaş central şi are mult mai multă încredere în el acum”, a declarat Koeman în publicaţia engleză, Daily Echo.

Gardoş are şansa de a-şi confirma forma bună, profitând de faptul că Maya Yoshida, colegul său din apărarea „sfinţiilor”, va lipsi o perioadă din lotul lui Southampton. „A arătat asta când a intrat cu Chelsea, a arătat asta contra lui Arsenal şi asta este bine, pentru că avem nevoie de Florin, deoarece acum Maya Yoshida va pleca la Cupa Asiei şi n-avem mulţi fundaşi în lot. Este un transfer bun, deoarece acum este la nivelul de care noi avem nevoie şi de care el are nevoie pentru a juca”, a mai declarat Ronald Koeman.

Florin Gardoş a jucat în 9 meciuri pentru Southampton, 6 în Premier League şi 3 în Cupa Ligii.

5 ianuarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: