Ganea iese la atac: ”Nu e normal să ni se impună să jucăm cu doar 4.000 de suporteri în tribună” - LOOKPLUS
Ganea iese la atac: ”Nu e normal să ni se impună să jucăm cu doar 4.000 de suporteri în tribună”

Ganea iese la atac: ”Nu e normal să ni se impună să jucăm cu doar 4.000 de suporteri în tribună”

Ionel Ganea crede că Rapid este dezavantajată din cauza faptului că, deși va juca pe teren propriu, la meciul cu Dinamo va avea doar 4.000 de fani în tribune.

Derby-ul Rapid – Dinamo, care aduna în trecut chiar și 50.000 de spectatori pe Arena Națională, se va disputa de această dată într-un anonimat aproape total. Clubul giuleștean a fost anunțat că nu poate să vândă mai mult de 4.000 de bilete pentru acest meci, iar publicul va avea acces doar la tribuna a doua.

Ionel Ganea a uitat ”războiul” cu suporterii și a criticat vehement FRF, LPF, dar și Jandarmeria. Tehnicianul susține că instituțiile amintite nu au evaluat corect situația și nu fac decât să le pună bețe în roate ”vișiniilor”.

”E o situație grea pentru Rapid, dar vom câștiga cele 3 puncte. Din păcate, Jandarmeria nu-și face treaba, ci ne pune nouă piedici! În țările civilizate se suplimentează numărul forțelor de ordine, nu ca la noi, să se dea lumea afară de pe stadion și să vină doar câteva mii”, a răbufnit ”Ganezul”.

Nu-și simte amenințat postul

Acesta recunoaște că meciul cu Dinamo nu mai reprezintă un derby în adevăratul sens al cuvântului și a reafirmat că nu-și face griji că ar putea fi demis după meciul de sâmbătă. ”Eu nu am nimic de pierdut, trebuie să motivez jucătorii, ne gândim doar la victorie, nu la bănet. Situația din club nu mă privește, sunt aici să-mi fac treaba și vom reuși să câștigăm. Nu mai e un derby ca pe vremuri, nu mai sunt numele mari, dar sunt orgolii si dorințe”, a completat Ionel Ganea.

Partida dintre Rapid și Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 21.00, pe stadionul ”Valentin Stănescu”. Meciul contează pentru etapa a noua a Ligii 1 și va fi transmis de postul de televiziune Look TV.

26 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: